gaveideer under 500@2x
Adlinks: 1. pyjamas/H&M HERE, 2. book/”How to be Parisian wherever you are” HERE, 3. necklace/Pico HERE, 4. bra/Ganni HERE, 5. scarf/Mache HERE, 6. lip balm/Tromborg HERE, 7. glitter socks/Asos HERE, 8. braided ring/Jane Kønig HERE, 9. glasses/Dora HERE, 10. dress/Asos HERE, 11. gloves/Markberg HERE, 12. horn earring/Jane Kønug HERE, nail polish/Essie HERE  

Hvis budgettet er begrænset, kan det være en udfordring at finde på gave til sin mor, søster eller veninde. Jeg har her lavet en lille collage med items til inspiration – alt under 500 kr. Læbepomaden har jeg allerede og er blevet totalt afhængig af den! Den kan varmt anbefales. Hornøreringen er også en favorit og jeg har den nærmest på hver eneste dag. Glassene er for nylig blevet tilføjet i køkkenet og bliver også brugt flittigt! – De er også ganske fine til fyrfadslys! Håber I kan bruge collagen til inspiration til de sidste julegaver. I øvrigt kan jeg tippe om, at Boozt i dag starter udsalg HER, hvor der er store besparelser at hente. God dag, piger.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It can be a challenge to find Christmas gifts for your mom, sister or friend, if your budget is limited. I have here made a small collage with different things under DKK500. Hope you can use it for inspiration to buy the last Christmas presents. Btw – Boozt has started their sale today right HERE where you can save lots of money. :) – Just a small tip of the day. Talk to you later, girls!

modeblog