vinterfrakke@2xchanel-boy-bag@2xankelstøvler@2xasos-frakke@2x

Adlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/H&M HERE,  jeans/River Island HERE, boots/Asos HERE, bag/Chanel, sunglasses/Céline HERE

Her er et par hurtige billeder af dagens kluns skudt lige inden det begyndte at øse ned. Ja, solbrillerne er mest for billedernes skyld, haha… Jeg var iført ny uldfrakke, skinny jeans og ankelstøvler. – Det er ofte denne type outfit jeg ender i, når jeg ikke ved, hvad jeg skal have på og så bestemmer skoene lidt, hvor fint udtrykket skal være. Sneakers til et casual hverdagslook eller høje støvler til et mere fint eller arbejdsrelateret outfit. I aften skal jeg til fødselsdag hos Christina og det glæder jeg mig til. Håber også at I får en skøn aften!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few pics of today’s outfit in my new wool coat, skinny jeans and ankel boots! I often end up in this kind of outfit, if I don’t know what to wear. :) It’s very “safe” and your choice of shoe can easily change the look from casual to work-wear in a second. Tonight I’m going to Christina’s birthday bash and I’m really looking forward to that. Have a lovely Saturday evening, girls!

modeblog