chunky-cardigan@2xvarm-trøje@2xchanel-boy-bag@2xcardigan-camel@2xAdlinks: cardigan/Asos HERE (similar HERE), leather jacket/Zara (similar HERE), T-shirt/H&M HERE, jeans/Asos HERE, boots/Asos (similar HERE), sunglasses/Céline HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Jeg havde pakket mig ind i lag på lag, da jeg bevægede mig udenfor i dag. Det var dog alligevel en anelse koldt, må jeg indrømme, men jeg skulle ikke så langt. Ih, hvor jeg bare glæder mig til at gå lysere tider imøde. Jeg synes, at det er ret deprimerende, at det bliver mørkt allerede kl. 15. Dagene føles bare kortere, man er mere træt og ugidelig. Har I det også sådan? Apropos forrige indlæg – det ville være rart med en tur sydpå. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I was wearing lots of layers today when I was out doing some errands. Still, it was a bit cold, I must admit. :) I’m really looking forward to Spring. I think it’s very depressing, that it gets dark already at 3pm. Talking about my previous blog post… – It would be nice to go somewhere warm soon. :)

modeblog