oriflame-skin-care@2xProducts from Oriflame: foaming gel/HERE, balancing toner/HERE, miracle perfecting serum/HERE, True Perfection day creme/HERE, True Pefection night creme HERE, eye serum/HERE, lip balm/HERE

Jeg har altid gået meget op i hudplejeprodukter og har gennem årene testet en hel del forskellige. Jeg har generelt en tør og sensitiv hud, men har også døjet en del med urenheder i perioder. Det er selvsagt svært at finde hudplejeprodukter til sart hud, der nemt bliver irriteret og som samtidig kan reducere urenheder.

Jeg har gennem de sidste to ugers tid testet Oriflames to hudplejeserier “Optimals” og “True Perfection”, som er specielt udviklet til travle kvinder i alderen 25-35 år. Jeg har indtil nu kørt samme rutine både morgen og aften og det har fungeret rigtig godt for mig. Jeg har brugt deres “foaming gel” morgen og aften og derudover også brugt deres “balancing toner” om aftenen for at være sikker på at få make-up resterne helt væk. Begge produkter er milde, men stadig effektive og jeg har endnu ikke oplevet, at de udtørrer min hud. Jeg har efterfølgende brugt deres ” miracle perfecting serum”, som giver masser af fugt og efterlader huden meget glat og silke-agtig. Efterfølgende har jeg brugt den tilhørende dag- eller natcreme, som begge har en let konsistens og trænger hurtigt ind. Til sidst har jeg sluttet af med Oriflames “refreshing eye illuminator”, som er en øjenserum med silke-ekstrakter, som man ruller på med en kølig stålkugle.

Alt i alt har jeg været positivt overrasket over produkterne og kan også varmt anbefale dem, hvis I går og leder efter nogle milde og effektive produkter. Hvis man gerne vil prøve nogle af produkterne af, men ikke vil investere i hele serien til at starte med, så vil jeg anbefale at købe deres “foaming gel”, som sagtens kan bruges seperat uden skintonic, deres “miracle perfecting serum”, som virkelig er en af mine favoritter i serien og deres “perfecting day moisturiser”, da jeg er af den overbevisning, at man godt kan bruge dagcreme både dag og nat. – Natcremen er dog en anelse tykkere i konsistensen, hvilket kan være godt til om natten. Og så er serien desuden også meget pæn at kigge på, ikke? :) Jeg håber, at I kan bruge anmeldelsen. Jeg er ihvertfald super begejstret for produkter, som også er yderst prisvenlige.

In colloration with Oriflame

oriflame@2x