helmut-lang-leather-pants@2xbiker-boots@2xlæderhandsker@2xmodeblogger-danmark@2xAdlinks: coat/Asos HERE, sweater/Asos HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), boots/Zara (similar HERE), sunglasses/Céline HERE, bag/Céline

Christoffer og jeg tog i eftermiddags ud for at kigge lidt på udsalgsvarer på Østerbro. Vi tog afsted i solskinsvejr, men pludselig begyndte det at øsregne og jeg måtte springe i læ i den nærmeste butik og rede min elskede Céline fra vandmasserne, haha… Det var som om, at nogen havde åbnet for en vandhane. Note to self: husk at tjekke vejrudsigten, inden du tager din ruskindstaske med på tur. :) Jeg fandt en enkelt lækker ting, som jeg nok skal vise jer snarest. God aften, babes!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics of today’s outfit in my wool coat, leather pants and biker boots. Christoffer and I went out to do some sale shopping this afternoon. When we left our home, the sun was shining and suddenly it just started pouring down, so I had to jump into the nearest shop and save my beloved Céline bag, haha… Note to self: remember to check the weather forecast before brining your suede bag. :) 

modeblog