morgenmad hjemme@2xrund-vase@2xbreakfast@2x– My morning ritual when working from home –

Jeg har haft en periode, hvor jeg har arbejdet til langt ud på natten og derfor sovet alt for længe om morgenen. Det kan være svært at finde en god rytme, når man arbejder hjemmefra det meste af tiden. Nu føler jeg endelig, at jeg er begyndt at komme ind i en god rutine igen. De sidste par uger har jeg startet dagen med at stå tidligt op, komme i bad og få tøj på. Det virker altid mest tiltalende at blive i sin pyjamas, men jeg forsøger at gøre det til en vane ikke engang at give mig selv den mulighed. Efterfølgende plejer jeg at spise morgenmad, mens jeg gennemgår nogle mails. Derudover laver jeg en to-do-liste for at sikre mig, at få tingene gjort. Det hjælper altså på humøret, når man får skudt dagen godt igang. Har I nogle tips til, hvordan man arbejder bedst hjemmefra? :)

 ………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve had a period where I’ve been working very late and therefore slept in the next day. It can be difficult to find a good rhythm when working from home. But now I finally feel like I’ve started getting into a good routine again. The past few weeks, I’ve started the day off by getting up early, taken a shower and getting dressed. Staying in your PJ always sounds more appealing, but I try to make it a point to never even give myself that option. Every morning I sit down with my breakfast and kickstart the day by going through some emails. I also make a to-do-list to make sure to get things done. Do you have any tips on how to work best from home? :) 

modeblog1