danmarks-største-modeblog@2x– Outfits from 2014 (April-June) –

2014 bød på mange outfits og her er nogle forskellige looks fra andet kvartal af året der gik. Jeg elsker denne tid på året, da vejret både tillader bare ben og lange bukser, hvilket giver mange stylingmuligheder. Generelt føler jeg mig også bedre tilpas, når jeg ikke ligner Michelin-manden pakket ind i tre lag tøj for at kunne holde varmen. :) Har I en favorit blandt de ovenstående looks?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I posted many outfits in 2014 and here are some looks from April to June. I love that time of year in Denmark as the weather allows you to wear both shorts and long pants which gives a lot of styling options. In general, I also feel better, when I don’t look like the Michelin man wrapped in three layers of clothes to keep warm. :) Do you have a favorite among these looks?

modeblog1