peng,-wallet,-pengepung@2x1.  Saint Laurent/HERE, 2. Saint Laurent/HERE, 3. Valentino/HERE, 4. Balenciaga/HERE, 5. Smythson/HERE, 6. Saint Lauret/HERE

Jeg har længe været på udkig efter en ny pung, da min gamle virkelig er slidt op! – Det er egentlig ikke et særligt godt tegn, haha… Men det er en dejlig undskyldning for at købe en ny. Ovenfor er nogle af dem, som jeg går og overvejer. Jeg er ret vild med udvalget fra Saint Laurent. Hvad siger I? Har I en favorit?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have been looking for a new wallet for a while, as my old one is worn out, so I could really use a new one. – I don’t know if that’s a good sign, haha… However, it’s a good excuse to buy a new one though. Above are some of the wallets that I’m considering to buy. Have you got a favorite one? I’m pretty fond of the selection from Saint Laurent.