day-to-night@2x

Det er ikke altid muligt, at tage hjem og skifte tøj efter arbejde, når man skal videre i byen. Jeg er personligt stor fan af basis items, da de nemt kan dresses op og ned afhængigt af valg af tilbehør.  Jeg har her stylet et par klassiske boyfriend jeans og en hvid T-shirt til både hverdags- og aftenbrug. Det er to items, der efter min mening både fungerer til sneakers og en simpel frakke og til en aften i byen med røde læber og stiletter. Når jeg tager ud om aftenen, ruller jeg bukserne en smule ekstra op i længden, og det samme gør jeg med ærmerne på T-shirten, for at give looket et anderledes tvist. Et par røde læber sætter lige prikken over i’et og kan næsten pifte ethvert outfit op. Hvilket look kan I bedst lide? Og kunne I selv finde på at tage i byen i et par boyfriend jeans som her?

Læs mine “Day to Night” indlæg omkring “the little black dress” HER og “the white shirt” HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

After a long day at work, it’s not always possible to go home and change before heading out for the evening. Personally, I’m a big fan of basic items, as they’re easy to dress up or down depending on your choice of accessories. I have here styled some classic boyfriend jeans and a white T-shirt for both everyday wear and evening use. When I go out in the evening I change from sneakers to heels and slightly roll up my jeans to give the look a different twist. A pair of red lips always put the icing on the cake and can almost spice up any outfit. Which look do you prefer?

Read my previous “Day to Night” posts about “the little black dress” HERE and “the white shirt” HERE.

Adlinks: jeans/Asos HERE, T-shirt/H&M HERE, coat/Asos (loving THIS too), sneakers/Lacoste (similar HERE), heels/Zara (similar HERE), khaki bag/Céline, black bag/Chanel

modeblog1