bopa-østerbro@2x-Tonight’s dinner: moules frites –

Efter en lang dag foran computeren hev jeg Christoffer med ud for at gå en tur i vores nye område, som sådan cirka ligger 600 meter fra vi bor nu, haha… Planen var egentlig at smutte forbi min søster, men da hun ikke var hjemme, tog vi i stedet på Café Bopa og spiste moules frites. Det kan varmt anbefales, hvis man ellers er til den slags og kommer et smut forbi Østerbro. :) Bare et lille tip. God aften, allesammen!

……………………………………………………………………………………………………………………………..

After a long day in front of the computer I convinced Christoffer to take a walk with me. We had actually planned to drop by my sister, but as she wasn’t home, we went to one of our favorite cafés in Copenhagen “Café Bopa” and had moules frites. I can highly recommend that, if you one day stop by the neighborhood some day. Have a lovely evening, loves!

modeblog1