saint-laurent-wallet-pung@2xysl-wallet-coins@2x– My new wallet from Saint Laurent & jewelry by Jane Kønig

Der var ikke langt fra ord til handling, da jeg i lørdags bloggede om punge (HER). Jeg var et splitsekund fra et klikke en pung hjem hos Saint Laurent, men kom i tanke om, at det måske var forsøget værd, at smutte forbi Trendsales. Ganske rigtigt var der en til salg i en cool pink farve. Helt ubrugt. Der er lige præcis plads til det mest nødvendige. Er så glad for den! :) Man kan købe en lignende hos Saint Laurent HER, hvis det skulle have interesse. Ses senere, babes.

…………………………………………………………………………………………………………………

It didn’t take me long to move from words to deeds, when I last Saturday blogged about wallets (HERE). I was a split second from buying a Saint Laurent, when I realized, that it would be a good idea, to check if there were some for sale at Trendsales (Danish 2nd hand bazaar). And there it was – a cool, completely unused pink wallet from Saint Laurent. Just what I had been looking for. You can find a similar one at Saint Laurent HERE for those of you who might be interested. See you later, alligator.

modeblog1