worlds-biggest-fashion-blogger@2x

– Outfits from 2014 (June-July) –

Her er lidt flere outfits fra året der gik. Mere præcist fra juni til starten af august, som både bød på rejser til Milano, London og Sverige og et idyllisk sommerbryllup – alle gode lejligheder til at “dresse” lidt op. :) Jeg er personligt mere modig med min påklædning, når jeg er i udlandet og hopper gerne i de farverige kjoler, som jeg sjældent får på herhjemme. Skørt! Kender I det? Har I nogle favoritter blandt disse looks?

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are some more outfits from 2014. All of the looks are shot between June and the beginning of August where I both went to Milan, London and Sweden and my dear friend’s idyllic Summer wedding – all great occasions to dress up a bit. :) Personally, I’m more daring with my outfits, when I’m abroad. Somehow it feels more okay to wear colourful robes and big hats when your on vacation. Weird! Do you know that feeling? Have you got some favorites among these looks?

modeblog1