celine-phantom-bag@2xmodeblogger-danmark@2xceline taske@2xvinter-outfit@2xdanmarks-største-modeblog@2xAdlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/H&M HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), bag/Céline, sneakers/Isabel Marant (HERE & HERE)

Dagens outfit bestod af læderleggings, en casual t-shirt og sneakers. – Behageligt nok til en søndag og “pænt” nok til en morgenmadsaftale med pigerne. :) Jeg cykler altid rundt i byen og var også på cykel i morges. Da jeg så skulle hjem igen og prøver at låse min cykel op, tror I så ikke, at nøglen knækker inde i kædelåsen, som selvfølgelig er låst rundt om et cykelstativ? Eeeej, SÅ irriterende! Cathrine var flad af grin, da jeg stod der med en halv nøgle i hånden, haha… Kryds lige fingre for, at min cykel stadig står der i morgen, ikke? :) – SLET ikke pinligt, at skulle hente den igen med en boltsaks under armen! Wish me luck.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Today’s outfit consisted of leather leggings, a casual t-shirt and sneakers. – Comfortable enough for a slow Sunday and “pretty” enough for a breakfast date with the girls. :) I was on my bike this morning and when we have had breakfast and I was trying to lock up my bike, the key broke inside the lock which of course was locked around the bike rack! Soooo annoying, haha! I have to get a bolt cutter for tomorrow. Not embarrasing at all, haha.. Wish me luck. 

modeblog1