turtleneck@2xrullekrave@2xjane-kønig@2xmodeblog@2xhalskæde-i-guld@2xlædertaske,-skoletaske@2xmodetøk@2xAdlinks: sweater/Ralph Lauren HERE, coat/Asos HERE, leather pants/Helmut Lang, boots/Isabel Marant, bag/my design for Markberg HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Juhuu! Endelig fredag. Jeg har brugt det meste af dagen på foran computeren, hvor jeg bl.a. har prøvet at komme i bunds med en masse mails og få planlagt modeugen. Den falder sammen  med vores flytning, så der er en masse der skal planlægges. :) Nu vil jeg smutte ind til byen og mødes med min barndomsveninde Nanna. Det glæder jeg mig til. Hav en dejlig weekend, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Wehuuu! Finally Friday! I’ve spent the most of the day in front of my computer answering emails. Also, I’ve spent some time on planing the upcoming fashion week in Copenhagen. There are lots of things that I need to plan, as we are moving the same week. Now I’ll head into town to meet up with a friend of mine. Have a great weekend, girls!

modeblog1