farvet-pels@2xcolorful-fur@2xsuperga@2xfashion-blogger-copenhagen@2xAdlinks: fur/(coming soon), sweatshirt/Ganni HERE, jeans/Zara, shoes/Superga HERE, beanie/Helmut Lang, bag/Chanel

Her er dagens outfit i skinny jeans, farverig pels og flade sneakers. Meget behageligt og dejlig lunt (ser man bort fra de bare ankler, haha)! :) Om lidt smutter jeg til show hos Designers Remix og skal efterfølgende hjem og pakke de sidste flyttekasser.. – Meget kontrastfyldt, haha. Hav en god aften, ladies.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This is how I looked today in skinny jeans, a colorful fur and sneakers. Very comfy and warm. :) Now I’ll go to the Designers Remix show and afterwards I’m going home to pack the last boxes for tomorrow when we’re moving. Glamour meets everyday life, haha! Have a great evening, ladies!

modeblog1