modeblogger@2x– Outfits from 2014 (August-September) –

Her er lidt flere outfitbilleder fra året der gik fra august til september. Det var et par begivenhedsrige måneder der både indebar en tur til Berlin med Zalando, en tur til Stockholm med Nelly, en tur til Cannes med Marie Louise og en tur til Sverige med svigerforældrene. Jeg glæder mig virkelig til, at man kan have bare ben igen. Har I et favorit look denne gang? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a some more outfit pictures from 2014 from August to September. It was some busy months which both involved a trip to Berlin with Zalando, a trip to Stockholm with Nelly, a trip to Cannes with Marie Louise and a trip to Sweden with my in-laws. I am really looking forward to be able to wear shorts and skirts again. Do you have a favorite look this time? :)

modeblog1