ananas-lampe@2x– The popular pineapple lamp from Zara Home is back in stock – 

Jeg har længe haft et godt øje til denne fine ananaslampe fra Zara Home. Desværre har den været udsolgt i mange måneder, men minsandten om den ikke er kommet tilbage på lager! Juhu… Den blev straks klikket hjem, da jeg opdagede det. Jeg burde modtage den i dag. Kan ikke vente! :) Bare et lille tip, hvis I er vilde med messing og ananasfrugter som jeg. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve been wanting this pineapple lamp for a very long time, but unfortunately it has been sold out for many months. Last week I noticed, that it was back in stock again, yay! So now I’m just waiting for it to arrive. Can’t wait! Just a small tip if your crazy about brass and pineapples like me. :)

modeblog1