rabatkode-boozt@2xAdlinks: 1. floral top/Only HERE, 2. floral pants/Only HERE, 3. bra/Twist & Tango HERE, 4. clutch/Markberg HERE, 5. trousers/Mango HERE, 6. necklace/Pieces HERE, 7. trenchcoat/Saint Tropez HERE, 8. lace top/Day Birger et Mikkelsen HERE, 9. espadrilles/Billi Bi HERE, 10. lace cami/Day Birger et Mikkelsen HERE, 11. sweater/By Malene Birger HERE, 12. dress/Ganni HERE, 13. bag/By Malene Birger HERE, 14. shirt/Mango HERE, 15. shoes/Tommy Hilfiger HERE

Jeg har her fundet nogle favoritter fra Boozt, som gerne måtte flytte ind i min garderobe. Derudover har jeg også et lille tip til jer. Jeg har nemlig skaffet en rabatkode, som giver 15% rabat HER. Koden I skal bruge er “passion15” og gælder indtil midnat. :) Man skal købe for mindst 399 kr. og rabatten gælder ikke på mærkerne Day, 2nd Day, Ecco, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Julie Fagerholt, Octopus og Decadent, men ellers alt andet. Happy shopping!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have found some favorites from Boozt that I wouldn’t mind having in my wardrobe. I also have good news for you. I have got a discount code that gives you 15% off on everything HERE. The code is “passion15” and lasts until midnight. :) The minimum spend is 399 dkk and the discount does not apply on sale items and on following brands: Day, 2nd Day, Ecco, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Julie Fagerholt, Octopus and Decadent. Happy shopping!

modeblog1