fashionblogger-denmark@2xchanel-boy@2xkappe@2xbeanie@2xuldkappe@2xfashion-blogger@2xAdlinks: cape/New Look HERE, lace top/Heartmade (similar HERE), leather pants/Helmut Lang (similar HERE), leather jacket/Zara (similar HERE), boots/Mentor HERE, bag/Chanel, beanie/Helmut Lang (similar HERE)

Selvom sne er upraktisk i mange henseender, så er det nu altså rigtig pænt at kigge på. :) Gårsdagens outfit blev også foreviget i hvide omgivelser på Østerbro og jeg var iført min nye kappe, som allerede er blevet en favorit. Indrømmet, den er en anelse kold i disse dage – selv med en læderjakke indenunder, men jeg er sikker på, at den bliver et hit om få måneder. :) Kan I have en dejlig dag, allesammen. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Although snow is impractical in many respects, it is very nice to look at. :) Yesterday’s outfit was also immortalized in white surroundings in Copenhagen, and I was wearing my new cape, which has already become a favorite. I must admit, it is a little cold wearing it these days – even with a leather jacket underneath, but I’m sure I will use it a lot more in a few months. :) Have a nice day, everyone. <3

modeblog1