lyserød-rosé-champagne@2x

Nu varer det ikke længe, før det er Valentinsdag – helt præcist d. 14. februar. Jeg synes, det er en fin tradition og en god anledning til at bruge tid med dem man holder af. Valentinsdag kan dog ofte blive lidt for kliché-agtigt og sukkersødt til min smag med hjerter, røde roser og chokolade. Ofte lægges der op til, at Valentinsdag skal holdes med kæresten, hvilket selvfølgelig er oplagt, men hvorfor ikke bruge dagen med sine bedste veninder? Det er trods alt dem, der har været med i medgang og modgang og vil også altid være der, selvom kæresten skulle finde på at smutte. :)

rosechampagne@2x

Jeg selv skal ud og spise “pre-Valentines-brunch” med nogle veninder på lørdag og har tænkt mig at medbringe Veuve Clicquots ikoniske rosé champagne. Den er i anledning af Valentinsdag lanceret i en special edition “Scream you love” og leveres i en ice-bucket megafon, så man kan “skrige sine kærlighedsbudskaber ud”, haha… – Ellers fungerer den “bare” som en fin, lyserød champagnekøler. ;) Den forhandles helt eksklusivt hos Nemlig.com.

rosechampagne-lyserød@2x

Idéer til Valentinsdag med veninderne:

– Valentinsdag falder på en lørdag i år, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at dresse up i ægte “Sex & The City” stil, drikke champagne eller lave et par cocktails og grine over gamle flirts.

– Tag i biografen og se “Fifty Shades of Grey”, som har præmiere d. 12. februar. Rimelig passende til en Valentinsdag med både frække flirts og pæn mand at kigge på! :)

– Gør ligesom jeg og hold en hyggelig brunch med veninderne. I kunne prøve “byens bedste brunch” eller holde det derhjemme, hvor I hver især skal medbringe en lille “ret” til brunch buffeten.

{GIVEAWAY}

I samarbejde med Veuve Clicquot har jeg desuden fået lov til at udlodde 1 flaske “Scream you love” rosé champagne til 3 heldige læsere til en værdi af 470 kr. per flaske. Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide en kommentar med en idé til, hvad man kan lave på Valentinsdag med veninderne. Jeg glæder mig til at høre, hvad I har af forslag. ;) Vinderne udtrækkes mandag d. 9. februar på Facebook.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Valentines Day is just around the corner and why not celebrate it with your best friends with some champagne? In collaboration with Veuve Clicquot I now give three lucky girls the chance to win a bottle of the special edition rosé champagne “Scream you love” from Veuve Clicquot. The only thing you have to do to participate is to drop a comment with a good idea for what to do on Valentines Day. The winners will be announced on Facebook on Monday.

I samarbejde med Veuve Clicquot