københavn-stue@2xmorgenmad@2x{Saturday brunch with the girls}

Weekenden blev skudt igang på den bedst tænkelige måde med lækker brunch og dejlige veninder. Vi ville egentlig have været ude og få brunch et sted i byen, men vi kunne ikke beslutte os for, hvor vi skulle tage hen, så vi endte med at holde det hjemme. Det var super hyggeligt! Jeg kunne dog godt bruge lidt inspiration til lækre brunch-steder i København. Har I nogle anbefalinger?

Jeg håber også, I nyder weekenden. Nu står den på malerarbejde i vores nye stue. :) Fik jeg sagt, at jeg er træt af at bo i flyttekasser og sove på en sammenrullet topmadras i køkkenet?

……………………………………………………………………………………………………………………….

I started this weekend with a lovely brunch with my favorite girls. We had planned to go out somewhere to have brunch, but we couldn’t decide where to go, so we ended up making it ourselves at my friends’ house. Super cosy and a perfect start to the weekend! I hope you’re enjoying the weekend too. Now I will put on some old clothes and paint our new living room. :)  I’m so tired of living in this mess! 

modeblog1