zara-ananaslampe@2xchanelboybag@2x{My new pineapple}

Så modtog jeg ananaslampen fra Zara Home, som jeg skrev om i sidste uge HER. Den er bare super fin, synes jeg. Meget art deco og humoristisk. :) Vindueskarmen her er det eneste sted i lejligheden, som ser nogenlunde pænt ud, haha… Alt andet flyder stadig med flyttekasser og malerbøtter. Vi er snart færdige med at male stuen. Glæder mig til at kunne rykke lidt møbler ind. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have now received the pineapple lamp from Zara Home which I wrote about last week HERE. I really like the art deco inspired and humorous design. So cute! This windowsill is probably the only place in our apartment, which looks decent, haha … Everything else is still very chaotic and messy. We are soon finished painting the living room. Looking forward to being able to move in some furniture. :)

modeblog1