ebay@2x1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Det er ved at være længe siden, at jeg har blogget om gode Ebay fund. Siden flere af jer har efterspurgt det, har jeg nu bragt føljetonen på banen igen. Jeg har her fundet lidt blandede godter, som nærmest alle er så billige, at man skulle tro det var løgn. Jeg har netop klikket halskæden hjem (i hele to udgaver) og overvejer stærkt at købe de seje glødepærer til vores entré. Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere, så kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Er der noget, I ikke kan leve uden? Se tidligere Ebay indlæg HER, HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s been a while since I’ve blogged about good Ebay goodies. Since several of you have asked for it, I have now brought it up again and will try to do a post like this every month. I have here found some mixed goodies, which I wouldn’t mind having myself. I just clicked home the necklace (in two versions) and I’m strongly considering to go for the cool light bulbs as well. Is there something I can’t live without? See previous Ebay post  HEREHERE og HERE.

modeblog1