crativespace@2xcreative-space-østerbro@2xkeramik-maling@2xcreative-space@2xkeramik@2xpensler@2x{Porcelain painting this morning with my mom}

I anledning af Valentinsdag havde jeg her til morgen planlagt en lille overraskelse for min mor. Vi elsker begge at være kreative, så jeg havde derfor bestilt bord hos “Creative Space” på Østerbro, hvor vi skulle hen og male på porcelæn. Det er en form for kreativt værksted, som er åbent for alle, hvor man kan komme og male på porcelæn og sludre. :) Det er virkelig et hyggeligt koncept og som I kan se, er det også indrettet virkelig cool med gamle vinduer og kabeltromler. Meget inspirerende! Vi var begge yderst positivt overraskede over stedet, som i øvrigt også rummer en lille café der blandt andet serverer caffé latte og varm kakao med flødeskum. :) Hvis I vil se, hvad jeg lavede, kan I smutte forbi Instagram HER og få et smugkig. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Due to Valentine’s Day I had planned a little surprise for my mom this morning. We both like to be creative, so I had therefore made a reservation at “Creative Space” in Copenhagen where it’s possible to paint your own porcelain. It’s really a nice concept and as you can see, the interior design was also really beautiful. Very inspiring. If you want to see what I made, you can drop by Instagram HERE and get a sneak peek. :) 

modeblog1