outfit,-fashion-blog,-blogger,-modeblog@2xAdlinks: jeans/Zara HERE, boots/Isabel Marant HERE, cardigan/Zara HERE, rings/Jane Kønig HERE, top/Filippa K HERE, bracelet/Jane Kønig HERE, bag/my design for Markberg HERE, nail polish/Essie HERE, panties/H&M HERE, necklace/Pico HERE, brush/Artilleriet HERE

Jeg ville ikke have haft noget imod, at iføre mig ovenstående outfit i morges, som både ser lunt og behageligt ud. Støvlerne har jeg haft et godt øje til i flere år faktisk. Jeg synes nærmest, at de passer til alt og hælhøjden gør dem mulige, at have på til hverdag uden at få ømme fusser. Kan I have en god dag. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I wouldn’t mind wearing this outfit today which both looks pretty comfy, stylish and warm. I’ve been fond of the boots for a few years now. I’m considering buying them, as they can be combined with almost anything and the heel height makes them perfect for everyday use. Have a great day. :) 

modeblog1