bikini@2xIMG_3979– My new bikini from New Look. Get it HERE adlink –

Det er ikke just vejr til at hoppe en tur i bølgerne, medmindre man er født med en indre viking, som min seje mor og min veninde Pernille, som bader hele året rundt. Ikke desto mindre er det snart tid til at kigge efter badetøj til sommerens mange strandture. Det virker mindst lige så fjollet, som at købe vinterjakker i august, men vil man have fat i nogle af de fine, inden de er udsolgt, er det godt at være tidligt ude. Jeg har netop købt denne fra New Look og er meget positivt overrasket. Jeg elsker stoffet og mønsteret, som minder mig om Missoni. Og så sidder den formstøbte top altså virkelig godt, hvis man som jeg, ikke har så stor en barm. Find flere bikinier med nogenlunde samme pasform HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It is not exactly beach weather at the moment, unless you are born with an inner Viking like my cool mom or my friend Pernille, who swim in the sea all year around. Nevertheless, it’s soon time to look for new swimwear. It sounds just as crazy as buying Winter jackets in August, but if you want to get your fingers on the nice ones before they are gone, you soon have to start looking. I have just bought this one from New Look and I really like the fabric and the pattern – it kind of reminds me of Missoni’s signature print. The molded top is perfect, if you have a small bosom. Find more bikinis with similar fit HERE.

modeblog1