iro-coat@2xchanel-boy-bag@2xisabel-marant-bobby@2xhelmut-lang-leather-leggings@2xchanel@2xAdlinks: coat/Iro, T-shirt/Asos HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), boots/Isabel Marant HERE, scarf/Faliero Sarto, jewelry/Jane Kønig HERE, bag/Chanel

Forleden var jeg et smut inde i byen med Marie-Louise for at spise frokost og kigge lidt butikker. Vi var en tur i IRO, hvor nærmest alt var sat ned med 50%, så det endte med, at denne smukke bouclé jakke kom med mig hjem. Et rigtig fint alternativ til min læderjakke, som jeg bruger hele tiden, når vejret tillader det. Elsker de rå detaljer og strukturen i stoffet. I dag står den på en masse arbejde og senere skal jeg ses med et par dejlige veninder. God weekend, piger. <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

The other day I met up with Marie-Louise for lunch. We stopped by a few shops and I ended up buying this beautiful jacket from IRO which I got with 50% off. I love the structured fabric and the raw details. A great alternative to my leather jacket which I wear all the time when the weather allows me to. Today I have a lot of work to do and later tonight I have a date with some of my lovely friends. Have a great weekend, babes! <3

modeblog1