skodsborg-kurhotel-og-spa@2x– Today’s workout, spa & Winter dip –

Det har været en dejlig søndag i både træningens og afslapningens tegn. Jeg har nemlig været til bootcamp med Vitamin Well og en masse søde bloggerpiger. Vi var på Skodsbord Kurhotel, hvor den stod på Crossfit, spa og saunagus. – Og så lokkede Cathrine mig i øvrigt til at hoppe i bølgerne, apropos tidligere indlæg. Det var en vild oplevelse og nøj hvor var det koldt at dyppe sin hvide popo i 2 graders koldt øresundsvand. Faktisk var det ret grænseoverskridende, da jeg hverken er glad for trapper fyldt med tang og muslinger (og måske en gemt krabbe!?) eller iskoldt vand, haha! Men det var en fed fornemmelse bagefter! Det kan varmt anbefales. :) Er der nogen af jer, der vinterbader regelmæssigt?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It has been a lovely Sunday which both included training and relaxation at a local spa & fitness resort with Vitamin Well and a bunch of sweet bloggers. We did a short workout and relaxed in the spa for a few hours. Cathrine convinced me to take a dip in the freezingly cold ocean. Can’t believe I did it, haha… So proud of myself. Hope you’ve had a great weekend too. :)

modeblog1