kimono-asos@2xfloral-kimono@2xblomstret kimono-jakke@2xkimono-blomstret@2xblonde-girl@2xAdlinks: kimono/Asos HERE, T-shirt/H&M HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), boots/Isabel Marant HERE, bag/Chanel

Jeg lokkede søde Cathrine til at skyde et par billeder af gårsdagens kluns efter bootcampen. Jeg var iført ny kimono fra Asos. Jeg synes virkelig, at de har ramt plet med denne. Den er lavet som en rigtig kimono med store ærmer, kvaliteten er simpelthen så lækker og så er den udstyret med et smukt, mørkeblåt foer. Super fin! Jeg håber, at I alle har nydt weekenden og er klar på en ny uge. <3 Kryds lige fingre for, at vores gulv er blevet pænt, så vi kan flytte hjem i denne uge, ik’? ;) Jeg tør snart ikke tro på noget længere.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few pics of yesterday’s outfit shot by Cathrine after the bootcamp. I was wearing my new kimono from Asos. I really think they have hit the mark with this style. The quality is just great and it has a beautiful navy lining. Love it! :) I hope you’ve all enjoyed the weekend and are ready for a new week. <3 

modeblog1