babypink-coat@2xpink-coat-asos@2xblack-pony-boots@2xchanel-bag@2xAdlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/H&M HERE, jeans/Zara (similar HERE), shoes/Zara (similar HERE), bag/Chanel

Jeg fik i går indviet min nye, lyserøde frakke. Det var helt rart, at iføre sig lyse farver på en grå og regnfuld mandag. :) I dag har den stået på en masse arbejde og så har Christoffer og jeg været en tur ovre og se vores nye gulv… E-n-d-e-l-i-g er det blevet pænt! Juhu… Så nu kan vi snart flytte ind og komme videre med lejligheden. <3 Det er en stor lettelse!

Tak for jeres søde og opmuntrende kommentarer omkring vores gulvprojekt og det at bo i en kuffert. Hvor er det rart at høre, at der er andre i samme båd. Det har hjulpet meget at høre jeres historier omkring ombygning, byggerod og frustration. Tænk engang – en læser tilbød mig endda at låne hendes lejlighed, da hun ikke skulle bruge den. Ej, men altså. Det er sgu da sødt. :) Jeg har virkelig verdens sødeste læsere. <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I wore my new pink coat yesterday. It felt nice to wear some colors on a grey and rainy Monday. Today I have been working all day and in the afternoon Christoffer and I went to our new apartment to take a look at our new wooden floor. Luckily it is finally looking good, so we can move in within the next couple of days. It’s a great relief! <3 Thank you for all your sweet and cheering comments regarding our renovation project. It helped a lot to hear your stories and frustration as well. You guys are the best. <3

modeblog1