skirt@2x

1. Jeg har et “lazy eye” og Christoffer driller mig ofte med det. Det kommer særligt til udtryk, hvis jeg er træt eller fuld, haha… 2. Jeg har kastanjer i næsten alle mine jakkelommer. Jeg kan ikke lade være med at samle dem op i efteråret og jeg har en idé om, at de giver mig held og lykke og kan derfor ikke få mig selv til at smide dem ud. 3. Jeg er lidt overtroisk, og har en dårlig vane med, at jeg skal gøre specifikke ting x antal gange. Det er noget, der har forfulgt mig, lige så længe jeg kan huske. F.eks. drikker jeg nærmest altid 6 tåre vand ad gangen. Skørt! Det lyder endnu mere skørt, nu hvor jeg har skrevet det ned, haha. 4. Jeg kan ikke fordrage at røre ved vat. Bare tanken om lyden af vat der bliver revet fra hinanden, giver mig gåsehud. Så I kan nok regne ud, at jeg aldrig har lavet et nisselandskab. :) 5. Jeg tvang engang min hund, Cindy, til at sove i min seng og vågnede op med hundelort i håret, fordi hun havde lagt en lort på gulvet og derefter “tørret numse” rundt om min hovedpude. Jeg blev så befippet, da jeg vågnede og opdagede det, at jeg sprang ud af sengen og ramte med foden ned i lorten. Yiiaks! Siden den nat, sov hun hos mine forældre. ;)

Nu er det jeres tur! Må jeg ikke høre nogle skøre facts om jer, så jeg kan lære jer lidt bedre at kende? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

1. I have one lazy eye which Christoffer loves teasing me with. It is most visible if I’m tired or drunk, haha… 2. I have chestnuts in almost all my pockets. I can’t help picking them up during Fall and I have a feeling that they give me good luck, so I can’t make myself throw them out. 3. I have some kind of obsession where I need to do specific things x number of times. Eg. I almost always drink 6 tears of water at a time. Crazy! It’s just become a bad habit. It sounds even crazier, now that I’ve written it down, haha. 4. I can not stand touching cotton wool. Just thinking of the sound of cotton wool being torn apart, give me goosebumps. 5. I once forced my dog, Cindy, to sleep in my bed and woke up with dog shit in my hair, because she had “dried her bum” around my pillow. Yiiaks! Since that night, she slept with my parents. ;)

Now it’s your turn! It could be fun to hear some crazy facts about you guys, so I can get to know you a little better? :)

modeblog1