marc-jacobs-beauty@2xmarc-jacobs-eyeshadow@2xmarc-jacobs-beauty-products@2xbloggere@2x–  Marc Jacobs Beauty event earlier today with Cathrine & Katrine

Jeg var inviteret til et event i eftermiddags hos Marc Jacobs. Anledning var at de lancerer deres beautylinje her i Danmark i Sephora d. 5. maj. Jeg havde kun tidligere set deres neglelakker, som har en yderst pæn flakon, men havde aldrig prøvet dem og deres makeup havde jeg aldrig hverken set eller hørt om, så jeg havde ikke de helt store forventninger. Efter en præsentation fik vi lov til at gå rundt og teste og føle på produkterne. Alt var pakket så fint og lækkert ind og så meget indbydende ud. Jeg nåede kun at teste et par produkter, men kvaliteten virkede overraskende god. Det er ihvertfald værd at kaste et blik på, når det lander i Sephora. Bare et lille tip. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I was invited to an event this afternoon hosted by Marc Jacobs to take a look at their beauty line which will be launched in Denmark in Sephora the 5th of May. I had never tried or even seen many of their beauty products, so I didn’t have much expectations, but I was very positively surprised. Not only the packaging of the products were really cute, but also the quality of the products seemed great. It is worth giving a look when the products hit Sephora. Just a little tip. :)

modeblog1