modeblog-oktober-december@2x– Outfits from 2014 (October-December) –

Jeg nåede slet ikke, at lægge noget op på bloggen i går, da jeg havde travlt med alt muligt andet, end at sidde foran computeren. Det er rart at holde en lille pause fra skærmen af og til. Den stod på ballet/barre-træning hele eftermiddagen med Cathrine (som i øvrigt virkelig kan anbefales), lejlighedsrenovering og et hyggeligt besøg af min søde mor. Da Christoffer tog i byen, faldt jeg omkuld på sofaen, haha.. #vildungdom. Om lidt står den på en omgang søndagstræning med Vitamin Well efterfulgt af brunch. Her er sidste omgang outfitbilleder fra 2014. Har I en favorit?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I didn’t manage to put something up on the blog yesterday, as I were busy doing anything else, but sitting in front of my computer. :) It’s nice to take a break off sometimes. In a minute I’m heading out the door for a Sunday workout with Vitamin Well. Here is the last outfit recap from 2014. Do you have a favorite?

modeblog1