healthy-skinny-bitch@2xsportng-health-club@2xlækker-brunch-københavn@2xstore-instagrammers-og-bloggere-danmark@2x– Today’s workout with Vitamin Well & a bunch of bloggers –

Det har været en weekend fyldt med træning og masser af hygge. Det har været rart at få et lille afbræk fra “projekt lejlighed” og været lidt social. :) I går var jeg som sagt til barre træning med Cathrine, som er en træningsform kendt fra ballettens verden. Virkelig effektivt og og sjovt og man skulle efter sigende få lange, slanke muskler af det. :)

I dag var jeg til fjerde workout med Vitamin Well og en masse søde bloggerpiger. Den stod på “1 minute challenge”, hvor vi blev banket igennem 6-7 forskellige øvelser af 1 minuts varighed igen og igen. Pyha! ;) Bagefter tog vi på Original Coffee og fik brunch, som i øvrigt var yderst anbefalelsesværdig. En perfekt slutning på weekenden. :) Jeg håber også, at I har nydt den. Vi ses i morgen, piger. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It has been a weekend full of training and lots of fun. It has been nice to take a small break from our renovation project. :) Yesterday I attended a barre workout with Cathrine, which is a type of exercisement known from the world of ballet. I can highly recommend it. It was so much fun!

Today I went to a workout with Vitamin Well and a bunch of bloggers. We did a “1 minute challenge”, phew! ;) Afterwards we had a delicious brunch all together. So cosy. – A perfect ending to the weekend. :) I also hope that you enjoyed it. See you tomorrow, girls. <3

modeblog1