asos-rabatkode@2xAdlinks: 1. playsuit/HERE, 2. sweater/HERE, 3. sweater/HERE, 4. coat/HERE, 5. pants/HERE, 6. top/HERE, 7. kimono/HERE, 8. shoes/HERE, 9. skirt/HERE

Hey, det føles rent faktisk, som om det er blevet forår i dag! :) Yay! Jeg håber, at det varer ved nogle dage endnu. Når vi nu snakker om foråret, så kører Asos i disse dage en kampagne, hvor man kan spare hele 20% på nogle af de mest populære forårsvarer. :) Jeg har her samlet en lille collage med nogle af mine favoritter. Den lyserøde frakke har jeg allerede og er virkelig glad for den. Jeg glæder mig til at kunne gå foråret i møde i den. Har I nogle favoritter blandt disse items? Se hele udvalget HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hey, it actually feels like Spring today. Yay! It’s about time for the bright colors to blossom and to renew your wardrobe a little bit. Talking about Spring – Asos runs a campaign these days, where you can save 20% on selected Spring items. I have here made a small collage with some of my favorites. I have the pink coat already and I love it. It’s soon time to put it on again. :) Do you have some favorites among these items? Find the entire selection HERE.

modeblog1