etsy-finds@2x1. personalized necklace/HERE, 2. planner/HERE, 3. bracelets/HERE, 4. wall stickers/HERE, 5. wrapping paper/HERE, 6. poster/HERE, 7. pencils/HERE, 8. bookmark/HERE, 9. earrings/HERE

De fleste af jer ved nok, at jeg er stor fan af Ebay. På det seneste, har jeg også virkelig fået øjenene op for Etsy, som er en markedsplads i stil med Ebay – bare med mange flere håndlavede ting. Jeg har længe kendt til Etsy, men har ikke før for nylig nærstuderet sitet. Nøj, hvor er der bare mange fine ting derinde! Det er virkelig en tidsrøver uden lige. Jeg har her samlet en lille collage over de ting, som jeg er faldet over på det seneste. Jeg håber, I kan lade jer inspirere. Er der noget I ikke kan leve uden? Hvis I er faldet over nogle fine ting derinde, er I mere end velkomne til at smide et link i kommentarfeltet.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Most of you probably know, that I’m a big fan of Ebay. Lately, I have really got my eyes up for Etsy as well which is an online market place similar to Ebay, but with much more handcrafted stuff. I have known Etsy for a long time, but I haven’t really been using it until recently, but now I have become totally addicted! There are so many cute little handmade things. I have here made a small collage with some of the things, I have stumbled upon lately. Hope you like it. :) Feel free to drop a link, if you have come across some nice Etsy finds as well. 

modeblog1