forårsjakke@2xjane-kønig-ringe@2xsort-frakke-trenchcoat@2xisabel-marant-bobby@2xAdlinks: coat/Modström (similar HERE), leather pants/Helmut Lang (similar HERE), boots/Isabel Marant HERE, beanie/Helmut Lang (similar HERE), sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE, bag/Chanel

Nøj, hvor har det været lækkert vejr hele dagen! Det kan man da kun blive glad i låget af. :) Som I måske har set på Instagram, startede jeg dagen ud med en omgang reformertræning med Vitamin Well og da jeg kom hjem, kom min søde mor forbi med kage. Perfekt afslutning på en hård træning, hvis I spørger mig! ;) Jeg lokkede hende desuden til at hapse et par billeder af dagens kluns, da vi var ude og gå en tur i Fælledparken. Hun er altså ret sej til at tage billeder, min søde mor. :) Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

The weather has just been amazing in Copenhagen today. Makes me so happy! :) As you may have seen on Instagram, I started the day off with some reformer pilates with Vitamin Well and when I came home, my mom stopped by with a chocolate cake. A perfect end to a hard workout, if you ask me! ;) She also shot a few pic of today’s outfit, when we took a walk in a local park. She is a great photographer, my dear mother. :) I hope you had a lovely weekend.

modeblog1