dansk-modeblog,-streetstyle@2xcéline-phantom-bag@2xdanmarks største modeblog@2xcéline-bag@2xAdlinks: pants/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), scarf/Fwss (similar HERE), shoes/Lacoste HERE, bag/Céline

Christoffer og jeg tog i Ikea i går for at købe klædeskabe til vores kommende walk-in. Jeg glæder mig SÅ meget til at få dem op, da jeg er ved at få spat over, at alt mit tøj ligger i poser ude i køkkenet og ikke er til at finde rundt i. Det var dog lettere sagt end gjort at slæbe 300 kg skabe op på 3. sal, haha… Føler mine arme er blevet 10 cm længere. ;)

Christoffer hapsede lige et par billeder af mit outfit, inden vi kørte. Sættet har jeg vist jer før HER. Det er så behageligt at have på, og tilsat et par sneakers og en læderjakke, synes jeg, det er helt okay at have på i offentligheden. Blusen er udsolgt, men bukserne er faktisk på tilbud lige nu.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Christoffer and I went to Ikea yesterday to finally buy some closets for our new walk-in-wardrobe. I am looking so much forward to have a place to put my clothes, as it is stores in bags in the kitchen at the moment.

Christoffer shot a few pics of yesterday’s outfit, before we went to Ikea. I wore a comfy grey co-ord, that I have shown you before HERE. Very casual and with a pair of sneakers and a leather jacket, I think it’s perfectly okay to wear in public. :) The pants are actually on sale right now.

modeblog1