forårstøj,-modeblog,-fashion-blog,-spring-items,-ruskindsnederdel@2xAdlinks: earrings/Asos HERE, sweater/Zara HERE, top/Samsøe Samsøe HERE, skirt/Mango HERE, sandals/Zara HERE, bra/Twist & Tango HERE, sunglasses/Jeepers Peepers HERE, bag/Saint Laurent HERE

Hvis vejret tillod det, hoppede jeg gerne i dette forårsagtige outfit i dag. Det har lidt en 70’er-vibe over sig, som jeg rigtig godt kan lide. Det er dog langt fra alle 70’er-tendenser denne sæson, som jeg kan se mig selv i, men ruskind og jordfarver er en sikker vinder. :) Jeg tror også, at jeg skal have fundet DENNE buksedragt frem igen. Den passer godt ind i 70’er universet. :) Kan I have en god tirsdag, allesammen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

If the weather was a little warmer, I wouldn’t mind wearing this outfit today. It has a 70s’ vibe to it, that I really like. There are many 70’s tendencies, that I don’t like this season, but suede and earth tones is always a great choice. I’m also looking forward to wear THIS old jumpsuit again this season. It fits perfectly into the 70’s trend. Have a great Tuesday, everybody.

modeblog1