paris-guide@2x– Just booked a trip to Paris with my love –

Juhu… Så er flybilletterne til Paris i hus! Jeg kan næsten ikke vente! Det er fem år siden, vi sidst var der og nøj, hvor jeg glæder mig til at opleve byen her i starten af foråret. Vi tager afsted tirsdag-fredag og har tre hele dage dernede, så derfor vil jeg høre jer, om I ikke har lyst til at dele et par tips til lækre restauranter, gode shoppingområder og ting at lave i Paris? :) Det vil jeg ihvertfald sætte stor pris på.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wuhu… We have just booked two tickets to Paris and we are leaving next week. It’s been five years since we’ve been there and I can’t wait to experience the city again. If you have any good advice on what to see, where to eat and where to shop, I would really appreciate if you would share it with me. :)

modeblog1