ganni-frakke@2xganni-sweatshirt@2xganni pink frakke@2xAdlinks: coat/Ganni HERE, sweatshirt/Ganni HERE, leather pants/Helmut Lang (similar HERE), shoes/Lacoste HERE, bag/Chanel

Der har været run på hele dagen med projekt lejlighed. Vi har samlet skabe og været forbi Klassiske-Vinduer i Lejre for at finde et vinduesparti til vores kommende walk-in skab. Jeg har på fornemmelsen, at det bliver super godt. :) De havde godt nok mange flotte at vælge imellem!

Jeg er iført pink jakke (som Christoffer mest af alt synes ligner en badekåbe, haha), læderleggings og sneakers i dag. Meget casual og komfortabelt. Nu går turen videre til Ikea for at hente flere skabe. God aften, piger! :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve been busy all day renovating the apartment and this afternoon we stopped by a company who sells old windows. We are planning to install an old window in our upcoming walk-in-closet. :) I’m wearing a pink jacket today (Christoffer thinks it looks like a bathrobe, haha), leather leggings and sneakers. Very comfy and casual. Have a great evening, girls!

modeblog1