red-chanel-bag-ss15@2xrød-taske-chanel-@2xrøs-chanel@2xparis-outfit-@2xAdlinks: coat/Zara HERE, T-shirt/Zara HERE, jeans/Sandro HERE, shoes/Lacoste HERE, jewelry/Jane Kønig HERE, bag/Chanel

Her er et par billeder af mit outfit fra vores sidste dag i Paris. Jeg fik taget min nye taske i brug, som peppede det hele lidt op.  Både frakke og jeans er også pariserkøb. Det er virkelig en farlig by for dankortet, da der er SÅ mange fristelser. Det var nok meget godt, at vi kun var der tre dage, haha…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few pictures of my outfit from our last day in Paris. I wore my new bag for the first time which added some colour to the black and blue look. I also bought the coat and jeans in Paris. It definitely is a dangerous city for your credit card! There are SO many temptations, haha…

modeblog1