paris-storbyferie@2x– Follow me on Instagram HERE –

Mit mobilabonnement er skruet sådan sammen, at jeg kan være på nettet i de fleste lande i Europa uden merpris. Det gjaldt også i Paris, hvor jeg havde rig mulighed for at uploade små glimt på Instagram. :) – Og det blev til en hel del små snapshots. Paris er en meget Instagram-venlig hovedstad, haha… Der er så mange fine spots rundt omkring i byen. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvis det skulle have interesse.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

My mobile operator offers Internet connection in most countries in Europe without additional fees. This was also the case in Paris, which made it possible for me to upload small snapshots on Instagram. :) Paris is a very Instagram-friendly capital, haha… There are so many cute spots around the city. You are more than welcome to follow me on Instagram HERE, if you’re interested.

modeblog1