blue-sisley-coat@2xjane-kønig-ring@2xmodeblog@2xstøvler@2xAdlinks: coat/Sisley HERE, T-shirt/Second Female (similar HERE), jeans/my design for 2ND DAY (similar HERE), boots/Zara (similar HERE & HERE), jewelry/Jane Kønig HERE, bag/Chanel

Jeg tog en “blogfri” dag i går, hvor Christoffer og jeg tog ud for at kigge på møbler til lejligheden. Hvor er det bare svært at finde ud af, hvad man godt kunne tænke sig, når man har alle muligheder åbne. Det eneste vi ejer af møbler i øjeblikket er et spisebord og fire stole. Så I kan nok forestille jer, hvor tom vores lejlighed ser ud pt.

Jeg havde været i byen dagen forinden i anledning af Jane Kønigs nye smykkekollektion, som blev lanceret med middag og fest på Sunday. Jeg var først i seng halv 5, så jeg havde en del tømmermænd og var en anelse træt, da Christoffer hev mig med ud for at kigge på sofaer kl. 10, haha… Derfor var mit outfit yderst komfortabelt i form af en vamset frakke, skinny jeans og flade støvler. God søndag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I took a day off from the blog yesterday and went into town to look at furniture for our new apartment. It’s so difficult to decide what to buy, when your apartment is like a white canvas. We only have a dining table and four chairs at the moment, so our apartment is quite empty, haha… I had been out partying the day before, so I was pretty tired which resulted in a very comfy outfit. :) Have a great Sunday, girls!

modeblog1