flare-jeans@2xAdlinks: leather jacket/Mango HERE, sweater/Won Hundred HERE, jeans/Asos HERE, belt/Markberg HERE, bag/Chloé HERE, boots/Toga Pulla HERE

Jeg er så småt begyndt at blive vild med “flared jeans” igen. Jeg har virkelig skulle vænne mig til tendensen, da de har mindet mig om noget jeg gik i, da jeg var 14-15 år gammel kombineret med Buffalosko og et stykke med bart. Ikke just et kønt syn. ;) Men de er alligevel vokset på mig – specielt stylet som outfittet ovenfor. Jeg overvejer kraftigt, at klikke disse jeans hjem. Hvad med jer? Kunne I se jer selv i et par bukser med vidde?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Some how I am beginning to like the flared jeans trend again. I really had to get used to this tendency, as it reminds me of my early teen-age years, where I wore flared jeans combined with Buffalo shoes and a cropped top, which wasn’t exactly stylish.  But they have started to grown on me. So I’m actually considering buying a pair. Could you see yourself in a pair of flared jeans?

modeblog1