eiffeltårnet-@2x

{Paris er bare smukkest i foråret}

chanel-taske@2xlove-bridge-paris@2xlove-bridge-paris-@2x

{Lover’s Bridge – her sætter kærestepar hængelåse med deres initialer og smider nøglen i vandet. Find Holger: C+C ♥}

louvre paris@2x

{Louvre er meget turistet, men virkelig smukt}

paris@2x

{Husk at kigge op^^^. Der er så mange fine bygninger i Paris}

laduree-paris-macarons@2x

{Ladurée er et must, når man er i Paris}

kærestetur-paris@2x

Jeg har lyst til at gå ind og bestille nye billetter til Paris med det samme, når jeg ser på billederne fra vores lille getaway. Selvom det kun er 2 uger siden, at vi var afsted, så føler jeg, at det er flere måneder siden. :) Jeg brugte det meste af dagen i går på at lave en guide over Paris. Den blev ret fin, hvis jeg selv skal sige det, så husk at kigge med på søndag, hvor den kommer online. God påske, allesammen. ♥

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I really want to go back to Paris, when I look at these pics from our little get-away. Although, it’s only been two weeks, since we were there, I already miss the city. I spent most yesterday creating a city guide to Paris. I think it turned out pretty good, if I may say so myself, so remember to stop by the blog on Sunday, where I will publish it. Happy Easter, everyone. ♥

modeblog1