ebay,-modeblog,-blonde-bh,-power-bank@2x1. shorts/HERE, 2. covers/HERE, 3. shoes/HERE, 4. sunglasses/HERE, 5. jacket/HERE, 6. hair ties/HERE, 7. Iphone power bank/HERE, 8. bra/HERE, 9. coat/HERE

Jeg har her fundet lidt blandede godter fra Ebay, som jeg håber I kan lide. :) Jeg overvejer selv at klikke den lille power bank hjem til min Iphone, et marmorcover og et par hårelastikker (som man I øvrigt også nemt kan lave selv. Se bare HER). Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere, så kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Er der noget, I ikke kan leve uden? Se tidligere Ebay indlæg HER, HER og HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have here found some mixed goodies from Ebay, which I hope you like. I’m considering to go for the cute little power bank for my Iphone, a marble cover and a few hair elastics. Is there something you can’t live without? See previous Ebay post HERE HERE, and HERE.

modeblog1