hotel-marais@2xhotel-emile-paris@2xcroissant@2xparis-view@2xhotel-emile-marais@2x– Our Hotel in Marais: Hotel Emile

I er flere der har spurgt ind til vores hotel i Paris, så her kommer lidt mere info. ;) Vi boede på et hotel, som jeg havde fået anbefalet af en læser, Hotel Emile. Det er så dejligt, når vi kan hjælpe hinanden lidt. ♥ Det er et lille fint hotel, som ligger meget centralt i Marais-kvarteret omgivet af mange fede butikker og lækre restauranter. Vi boede nærmest lige ovenpå “La Favorite”, som I kan læse mere om HER og med butikker som Sandro, Iro, Cos og mange flere lige rundt om hjørnet. Jeg vil klart anbefale, at man booker hotel i dette kvarter, da det er meget mere charmerende, end at bo lige i centrum.

Vi boede på et standardværelse, som var ret lille, men virkelig hyggeligt og lækkert indrettet. Morgenmaden er typisk fransk og består af en croissant (en virkelig lækker en af slagsen), baguette med smør og syltetøj, appelsinjuice og the/kaffe. Morgenmaden er med i prisen, som i øvrigt er meget overkommelig. Så mange varme anbefalinger herfra. ♥ I må meget gerne dele flere hotelanbefalinger i kommentarfeltet, hvis I skulle have lyst til det.
line@2x
Several of you have asked questions about our hotel in Paris, so here are some more info. ;) We stayed at a hotel, that I had been recommended by a reader, Hotel Emile. I’m very pleased that we can help eachother out. ♥ It’s a small boutique hotel located very centrally in the Marais district surrounded by many great shops and delicious restaurants. We lived almost right on top of “La Favorite”, which you can read more about HERE and with stores like Sandro, Iro, Cos and many more just around the corner. I would definitely recommend that you book a hotel in this neighborhood, because it is much more charming than the city center.

We stayed in a standard room which was quite small, but really cozy and nice furnished. The breakfast is typically French and consists of a croissant, baguette with butter & jam, orange juice and tea/coffee. The breakfast is included in the price, which, incidentally, is very affordable. So I can highly recommend Hotel Emile, if you’re going to Paris. ♥ You are welcome to share more hotel recommendations in the comment field.

modeblog1