paris-turist@2x

Jeg er virkelig glad for, at I kunne lide min pariserguide forleden! :) Den havde sørme taget lang tid at lave, men det var det hele værd, når I nu syntes så godt om den. :) Og så var den i øvrigt meget hyggeligt at sidde og lave. Her er de sidste billeder, jeg kan trylle frem fra arkiverne fra vores tur til Paris. Jeg håber, I kan lade jer inspirere til næste gang, I skal på en lille pariserferie. I kan se flere billeder fra turen HER, HER og HER. Hav en skøn dag, allesammen. <3
line@2x
I’m really happy that you liked my Paris guide the other day! :) It took my very long to make, but it was definitely worth it with all your positive feedback. :) Here are the last pics from our trip to Paris. I hope you can get inspired for your next trip to Paris. See more pics HERE, HERE and HERE. Have a great day, everyone. <3

paris-bridge@2xbil-paris@2x{Der kører de sødeste små biler rundt i Paris}
turist-i-paris@2xwhere-to-eat-paris@2x{Rose Bakery: hyggelig økologisk café, med masser af lækre små tærter, mini pizzaer, kager og meget mere}paris-turist@2x{Ham den søde}streets-of-Paris@2x{^^Kig op^^}outfit-paris-modeblog-2x{Et casual outfit fra Paris – se mere laduree-paris@2x{La Durée Royale}

modeblog1