toga-pulla-beige@2xtoga-pulla@2x– Love my new boots from Toga Pulla

Jeg har netop investeret i disse lækre støvler fra Toga Pulla. Det var Marie Louise der lokkede – hun ville købe et par og spurgte, om jeg skulle have et par med, når hun alligevel skulle bestille… – Som Christoffer plejer at sige, hver gang vi køber noget ens: “Den ene kan ikke leve uden noget den anden ejer“, haha! Det kan godt blive en dyr affære – se bare hvad vi lavede af ulykker i Cannes HER. Vi har meget samme stil og har efterhånden rigtig mange af de samme ting. :) Jeg glæder mig til at bruge dem til slidte jeans eller bare ben til sommer – det er de nemlig oplagte til, da de slutter tæt om anklen. De kan købes hos Thaysen/Christensen HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

I have just bought these delicious new boots from Toga Pulla. It was Marie Louise who made me buy them, haha… She was about to order a pair online and asked me if I wanted a pair too. We always buy the same things, haha… I am looking forward to use them with worn jeans or bare legs for Summer. They can be purchased from Thaysen/Christensen HERE.

modeblog1